En ny kökslampa innan jul

Min kökslampa är för tråkig så innan jag sätter igång att planera inför julen och all god mat så måste jag skaffa mig en ny. Jag har letat en hel del på nätet men även gått runt och fönstershoppat lite nere i stan, utan att riktigt kunna bestämma mig för vad jag vill ha. Det lutar dock mot att jag beställer en från Stayhome (så kan jag stanna hemma och behöver inte springa på stan igen ;)) och då ska jag även beställa lite julgrejer. Kolla in deras kökslampor riktigt bra priser eller hur? Och om jag då beställer lite julpyssel så jag kan ju också spara lite portot, ni hittar deras juldekorationer här.  På tal om att jag var nere på stan, så var det så djäääkla sjukt halt att jag höll på att hamna på sjukhus, så jag får nog ta och skaffa mig halkskydd. Jag hittade lite halkskydd på Springyard, är det något som har provat? Det vore ju grymt bra med någon modell som man kan ha med lite olika sorters skor och som är lätta att sätta på. Det blir lite dyrt för skoälskare som mig att hålla på att flytta runt dem och det vore bra också om dom är smidiga att ta av för det kanske inte är så schysst mot golvet på kontoret att traska runt med dubbar så fort det råkar vara lite halt ute ;)!

Kommentera